Szolgáltatásink előnye

Az értékesítési hálózatok szempontjából megannyi érv szól a szolgáltatást bevezetése mellett

1. A profilbővítést anélkül lehet végrehajtani, hogy az üzlet jellegén és arculatán változtatni kell. A szolgáltatásokon keresztül értékesített termékek gyakorlatilag minden olyan üzlet profiljába illeszkedhet, ahol a célközönség megfordul.

2. A szolgáltatás bevezetése nem érinti a hálózat logisztikai, raktározási és készletezési folyamatait, hiszen nincsen valódi áru, amit szállítani, kezelni, raktározni kellene. Ez természetesen azt is jelenti, hogy az ilyen típusú költségek sem jelentkeznek.

3. Mivel a termék rendelési és „szállítási” ideje rendkívül alacsony (elektronikus elszámolású), továbbá a pillanatnyi készlet és a fogyás mértéke abszolút precízen és folyamatosan ellenőrizhető, ezért nagyon jó forgási sebesség érhető el. (Az elérhető szolgáltatók esetében nincs készletezési igény, és így a kapcsolódó finanszírozás is nulla.)

4. Az egyes üzletek készlete akár a napi fogyás szintjén tartható, mivel fizikailag nincs jelen az üzletben, ezért sem a lopás, sem az esetleges alkalmazotti visszaélés nem jelent extra költséget.